5 redenen waarom je ons nieuwste Femma Magazine moet lezen

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Afgelopen maand was allesbehalve gemakkelijk. Voor het eerst in de geschiedenis maakten we een Femma Magazine in quarantaine. Interviews deden we telefonisch, redactieoverlegjes gebeurden online via Zoom en WhatsApp, we sprongen creatief om met foto's maken én we haalden virtueel inspiratie bij onze groepen. Dit allemaal met één gemeenschappelijke factor: #weblijvenverbonden! Maar het resultaat mag er zijn, want vandaag ontvingen we het kersverse meinummer in onze brievenbus en we sprongen een gat in de lucht. Benieuwd waarom ook jij deze maand het magazine MOET lezen? 

1. Meimaand is Moederdagmaand. En quarantaine of niet, moederdag mogen we niet zomaar laten voorbijgaan! In ons meinummer vind je alvast een aantal originele ideetjes hoe jij dit jaar je mama of moeke kan vieren. (en je ontdekt ook hoe we ons moeder vroeger vierden, heel leuk om te zien!)

2. Stuur een kaartje naar je Femmavriendinnen
Wat doe je als je thuiszit en voorlopig thuis moet blijven? De Femmaactiviteiten zijn tijdens de lockdown afgelast, maar dat wil gelukkig niet zeggen dat er geen contact meer is tussen Femmaleden en vrijwilligers. Veel Femmagroepen werden creatief en stuurden hun leden een brief of kaartje. En in dit nummer kan je zelf kaartjes maken met de gratis prints in het magazine. 

3. Altijd aan. Nooit uit. Mama's over thuiswerken in quarantaine.
Het was al een hels karwei. Nog voordat we van het fenomeen corona hoorden, was de uitdaging al immens om alle onderdelen van het leven in balans te houden zonder er stress van te krijgen. Overvolle ziekenhuizen, gesloten scholen en social distancing maken die uitdaging er niet gemakkelijker op. Twee mama’s getuigen in ons meinummer over leven, werken én zorgen in tijden van quarantaine.

4. Femmavrijwilliger Els speelde mee in De Mol op Vier. En wij konden haar strikken voor een interview! De voorbije maanden hield het Vier-programma ‘De Mol’ heel Vlaanderen in de ban.  vrijwilligster Els Degraer (51), stichtend lid van Femma Aarsele, was één van de tien deelnemers.  Helaas slaagde ze er niet in om de Mol te ontmaskeren, en moest ze na de derde aflevering het spel verlaten. Wij spraken Els kort na haar exit, toen ‘De Mol’ voor haar ook nog veel geheimen kende. Lees er alles over in ons meinummer. 

5. Lekker veel DIY (Do-It-Yourself) en recepten in dit nummer. Om je moeder mee te verrassen. Of om gewoon lekker zelf uit te proberen. Wat dacht je van zelfgehaakte pannenlappen of papa die kookt voor mama? Of tips om van je melkfles een hippe vaas te maken? Je ontdekt het allemaal in het meinummer.

Het nummer niet ontvangen? Dan kan je het hier online lezen. 
 

Reacties

luyten leona schreef

hallo

geen femmamagazine gezien

Femma schreef

Beste Leona

Dan stuur je best een mailtje met je gegevens naar leden@femma.be om na te kijken of alles correct is in onze gegevens.

Met vriendelijke groeten

Femma

Joanna Van de Weyer schreef

Er staan veel dingen in die veel vrouwen zullen gebruiken.

En heel overzichtelijk

gerda schreef

Tof magazine meestal in 1 keer uitgelezen het knutselen laat ik aan anderen over en ik geef het dus door als ik het gelezen heb;

Reageer