5 redenen waarom je Femma Magazine deze maand moet lezen

 Deze maand staat ons magazine in het teken van ‘angst’, want angst is overal en iedereen is wel ergens bang van. Maar je kan altijd iets doen, zoals Bleri Leshi het zo mooi verwoordt: “Ga op zoek naar verbinding. Want dé tegengestelde kracht van angst is liefde. En om liefde te krijgen, heb je eerst verbinding en nabijheid nodig. Ga op zoek daar waar je woont, werkt, leeft. Wat raakt jou in je wijk? Zoek mensen op die er ook zo over denken, mensen die je kan helpen en die jou kunnen helpen.” Ook in je eigen Femmagroep kom je zeker mensen tegen die er zo over denken, daar zijn wij alvast van overtuigd!

Veel leesplezier deze maand en wel om deze redenen:

1. Een aangrijpend interview met Bleri Leshi
Hij gelooft in de liefde, ja. Maar niet in de hopeloos romantische liefde, wél in de liefde die mensen dichter bij elkaar brengt, die bruggen bouwt en samenleven mogelijk maakt. De échte liefde, volgens Bleri een goede remedie tegen angst.
Lees meer in Femma Magazine deze maand...

2. Van FOMO (Fear of Missing Out) naar JOMO (Joy of Missing Out)
Wat gebeurt er als je angst om dingen te missen overgaat in blijdschap omdat je niet per se meer overal bij moet zijn? Onze vrouw kan er alles over vertellen in Femma Magazine deze maand.

3. Wie is er bang om ouder te worden?
Ouder worden overkomt ons allemaal. Wat betekent dat wanneer je nog studeert, wanneer je werkt of met pensioen bent? We vroegen het aan drie vrouwen. Alle drie zijn ze het erover eens: het heeft een impact op wat ze doen en op keuzes die ze maken. Lees de interviews in Femma Magazine deze maand.

4. Waarom bang zijn niet altijd nodig is
Veel psychologen zijn het erover eens: we zijn banger dan pakweg vijftig jaar geleden. Niet onbegrijpelijk in een tijd van terreur, oorlogen en klimaatverandering. Maar hoe terecht is die angst? Ontdek het in Femma Magazine deze maand.

5. Je krijgt weer een pak recepten en een berg inspiratie om te lezen of om zelf aan de slag te gaan 
Van de lekkerste herfstrecepten uit Koken voor Elke Dag tot haakinspiratie om zelf schattige monstertjes te maken. En inspiratie om te lezen, veeeeeeel te lezen! Wie weet maak je zelfs kans op een boekenpakket door het spel juist in te vullen?

Veel plezier! 

 

Reageer