Blog

Hoe word je baas van je eigen tijd?

Hoe word je baas van je eigen tijd?

Louis Neefs zong het meer dan 40 jaar geleden al: als ik ooit eens 5 minuten tijd heb. Te kort aan tijd is dus geen recent probleem maar eentje dat al langer sluimert en zonder dat we het ten volle beseffen ons steeds meer en meer in zijn greep krijgt. Wij zijn op zoek naar mensen die momenteel vechten met hun tijd of die met de juiste tactiek het gevecht al gewonnen hebben.

Lees het artikel

Binnenkort het ultieme zomergevoel in je brievenbus

Binnenkort het ultieme zomergevoel in je brievenbus

Dat heerlijke gevoel van al dat moois dat bij de zomer komt kijken. Dat en meer mag je binnenkort in je brievenbus verwachten. De nieuwe editie van je favoriete magazine staat helemaal in het teken van 'puur natuur'. En het goede nieuws is dat ze in aantocht is. Zoals elk jaar komt Femma Magazine steevast een beetje later in de zomer. Maar wees gerust. We stellen daar uiteraard wat tegenover: ze is dikker, vetter en staat weer boordevol mooie verhalen. 

Lees het artikel

Verkiezingen 2019

Verkiezingen 2019

Angst. Sprakeloosheid. Shock. Ongeloof. Schaamte. Woede. Verbijstering.
Dat zijn gevoelens die de verkiezingsuitslag uitlokte. Waarom doet het zo’n zeer dat 1 op 5 Vlamingen een extreem-rechtste stem uitbracht? We geloven keihard in een samenleving die rechtvaardig is en solidair en zacht bovenal,  zonder groepen van mensen uit te sluiten. De verkiezingsuitslag is een opgestoken middenvinger tegen die kijk op samenleven.

Lees het artikel