Blog

Mexico, niets voor jou? Lees dan zeker verder

Mexico, niets voor jou? Lees dan zeker verder

Wie Mexico zegt, denkt spontaan aan de Maya’s en de sporen die ze hebben achtergelaten. Aan woestijnen, vulkanen, watervallen, regenwouden, berggebieden en mangroven … Aan tortilla’s, taco’s en tequila, en aan een mengelmoes van oude, vaak kleurrijke tradities. Femma vrouwenreizen biedt je de kans om dit prachtige land in Zuid-Amerika op een unieke wijze te bezoeken en te ontdekken.

Lees het artikel

Op de schoot van Stan voor Samana

Op de schoot van Stan voor Samana

Hoorde je al over het ‘Forum van de patiënt en de mantelzorger’ dat Samana organiseert? Een schitterend programma is uitgewerkt voor zaterdag 29 september in het prachtige Elizabethcenter te Antwerpen. Op diezelfde dag organiseert Samana ook een benefietconcert met niemand minder dan Stan van Samang die een intiem optreden komt geven in de Koningin Elizabethzaal. Speciaal voor oa Femma is er een ‘Ladies Night Out’ concept uitgewerkt waarbij men zowel gratis toegangstickets, alsook een ‘Meet & Greet met Stan’ kan winnen.

Lees het artikel

Refugee Walk 2018 start dit jaar in Mechelen

Refugee Walk 2018 start dit jaar in Mechelen

Wereldwijd waren nooit zo veel mensen op de vlucht voor geweld, oorlog en vervolging.  Voor het derde jaar op rij daagt de Refugee Walk van Vluchtelingenwerk Vlaanderen deelnemers uit om in de voetsporen te treden van vluchtelingen en een tocht van 40 kilometer af te leggen. Wie meestapt, zamelt geld in voor vluchtelingen en asielzoekers.

Lees het artikel