Leren surfen op emoties

Categorie: Zingeving

Wil je graag langer stilstaan bij het thema emoties? Boek dan de activiteit Leren surfen op emoties. Je leert er hoe loslaten begint met toelaten, wat de relatie is tussen slapen en emoties, hoe je denken en voelen in balans kan houden,  wat de snelste manier is om een emotie weg te krijgen,… en zoveel meer. Kortom, het is een spoedcursus in omgaan met emoties. Voor al wie gezond nieuwsgierig is naar de eigen gevoelswereld of voor wie al lang worstelt met een bepaalde emotie. De aanpak is eenvoudig, warm en fijn.

Euforie, boosheid, pijn, verdriet, liefde, angst, ergernis, lust, … Emoties zitten ons vaak in de weg. Emoties zijn we vaak liever kwijt dan rijk. Daarom gaan we ze sussen, onderdrukken, negeren,  minimaliseren, …  Op langere termijn heeft dit echter ongewenste gevolgen op onze gezondheid, welbevinden of relaties.

Emoties hebben een functie.  Ze hebben een verhaal te vertellen. We kunnen er niet omheen. We moeten er iets mee doen. Maar wat? Hoe kan je dag in, dag uit op een intelligente manier met jouw (en andermans) emoties omgaan? Wat is het belang van emoties in ons dagelijks leven? Deze activiteit is een snelcursus in het leren voelen, (her)kennen en positief inzetten van emoties.

De activiteit ‘Leren surfen op emoties’ omvat zowel theorie als praktische oefeningen.

Wanneer?

Sessie 1

3/5/2018 van 19:30 tot 21:30

Waar?

De Ark
ALSEMBERGSESTEENWEG 130, BUIZINGEN

Door

Judith Willems

Heb je nog vragen?

Je kan ze rechtstreeks aan de vrijwilligers van deze groep stellen!