2de handsbeurs kinderkleding, speelgoed & babyartikelen

Categorie: Lifestyle

VOLZET VOOR VERKOPERS

Femma Elewijt organiseert al veel jaren een tweedehandsbeurs kinderkleding, babyartikelen en speelgoed. Gezinnen krijgen de kans om moderne, degelijke en leuke kinderkleding, babyspulletjes en speelgoed aan te bieden aan een talrijk opgekomen koperspubliek. De tweedehandsbeurs vindt plaats op zondag 21 oktober van 13u30 tot 15u30 in de refter van GBS De Regenboog, Molenveld 26 in Elewijt

Het concept is vernieuwd. De locatie is veranderd. De school biedt meer parkeergelegenheid en meer ruimte om te verkopen: tafels van 220 x 70 cm met een extra ruimte naast elke tafel voor het uitstallen van speelgoed, een kledingrek, een buggy, enz. Wil je nog graag even napraten over de leuke spullen die je hebt gevonden of even uitblazen na je verkoop dan kan dat in onze knabbel en babbelruimte tot 17u.

Kandidaat-verkopers huren één (of meerdere) tafel(s) met ruimte en verkopen zelf hun uitgestalde kinderkleding, speelgoed en babyspulletjes. Inschrijven kan op zaterdag 6 oktober van 10u30 tot 12u in de inkomhal van GBS De Regenboog, cash te betalen. Indien er nadien nog plaatsen vrij zijn, kan je vanaf 12u inschrijven via femmaElewijt2deHB@gmail.com. Je ontvangt een email met rekeningnummer. Na ontvangst van het inschrijvingsgeld krijg je een email om je inschrijving definitief te bevestigen. Huurprijs per tafel voor leden van femma: 7 euro, voor niet-leden 10 euro. Terugbetaling is niet mogelijk.

We hebben 40 plaatsen. Dus kom je snel inschrijven!  Inlichtingen: Marijke 0499/16.56.70 of www.femma.be groep Elewijt

Wanneer?

Sessie 1

21/10/2018 van 13:30 tot 15:30

Waar?

Refter Regenboogschool
MOLENVELD 36, ELEWIJT

Groep

Elewijt

Heb je nog vragen?

Je kan ze rechtstreeks aan de vrijwilligers van deze groep stellen!