Femma-Rekem on Cruise! Ahoi Skipper!

Van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 november jl. scheepten 20 dames van Femma-Rekem in voor een cruise op de Rijn en de Neckar, een zijrivier van de Rijn. Per autocar werd het gezelschap vanuit Rekem naar Heidelberg gevoerd om er in te schepen aan boord van mps Johannes Bramhms.
Na een kort stadsbezoek aan Heidelberg restte er nog voldoende tijd voor een bezoek aan de plaatselijke kerstmarkt. Vervolgens ging het terug richting schip waar de Kapitein en zijn crew het Femma-gezelschap al stond op te wachten voor de verwelkoming en de toewijzing van de kajuiten. Vervolgens werden de trossen losgegooid en werd al varend aan tafel gegaan voor het lekkere “Scheepsdiner”. Uiteraard was er de nodige animatie aan boord waarbij de Femma-dames niet waren weg te slaan van de dansvloer.
Na een heerlijke nachtrust en een versterkend ontbijt zette het schip koers richting Mainz. Van de boot naar de bus was maar een kleine stap en zo werd het gezelschap naar de kerstmarkt van Wiesbaden gebracht. s’ Avonds stond er opnieuw een diner op het programma. Niet zomaar een diner maar wel het echte  5-gangen “Captains-Dinner” waarbij vijf Femma-leden werden uitgenodigd als VIP-gast om tezamen met de Kapitein mee aan de “Captains-table” te schuiven. Na het ontbijt werden de koffers in de bus geladen en was er nog voldoende vrije tijd om op eigen houtje de stad Mainz en de kerstmarkt te bezoeken. En mooie liedjes duren meestal niet lang dus werd er in de namiddag koers gezet richting Rekem waarbij er nog een tussenstop werd gehouden in Rüdesheim voor de laatste Kerstmarkt en nog een lekker hapje.
Meer info over de werking van Femma-Rekem via Heleen Vleugels tel: 089 71 39 65 (na 18.00 uur) of via heleenvleugels@hotmail.com.

Réagissez