Femma-Rekem pakt uit met “Hollands” lentefeest

Met “Nederland” als centraal thema werden de leden uitgenodigd om in aangepaste kleding naar het jaarlijkse Lentefeest te komen in O.C. Kleinveld. Om aan deze oproep kracht bij te zetten, werd hieraan een wedstrijd gekoppeld waarbij de best verklede deelneemster kans maakte om een leuke prijs te winnen. De bestuursploeg gaf alvast het goede voorbeeld door te kiezen voor een outfit afgestemd op de kleuren van de Nederlandse vlag. Leuk daarbij was dat de complete bestuursploeg een typisch Volendams hoofddeksel ( de Volendammer hul) droeg.
Na het welkomstaperitief volgde het openingswoord van de voorzitster met aansluitend het traditioneel bezinningsmoment. Vervolgens werd aan tafel geschoven voor een typisch “Hollands buffet” en deden alle gasten zich tegoed aan alle lekkernijen. Als dessert mocht de traditionele Hollandse chocolade- en vanillevla niet ontbreken. En last but not least werd Mevrouw Nellie Stegen gehuldigd voor meer dan veertig jaar inzet als bestuurslid en als kernlid van Femma-Rekem. Na een lekker kopje koffie met een stroopwafel gingen de dames  naar huis met een doosje pepermunt.
Voor meer info kun je terecht bij Heleen Vleugels, Ambiorixlaan 38 te 3621 Rekem – Tel. 089 71 39 65 (na 18.00 uur) – of via heleenvleugels@hotmail.com

Comment