Maasmechelen Opgrimbie

ONS BESTUUR

Ondertussen is ons team versterkt met een 13 °kernlid , helaas staat ze niet op de foto .Een kernlid , Marieke Bauche is intussen overleden .

Van september 2015 hebben we nog een bestuurslid erbij , in totaal zijn we met 13 bestuursleden,.

Van september 2016 heeft een kernlid wegens ziekte haar taak in het bestuur stop gezet ,,, we wensen haar veel beterschap.

September 2017 : helaas is een kernlid maar ook de oprichtster van KAV Opgrimbie  overleden , en momenteel zijn we met 11 kernleden .

Onze werking is goed : we hebben een fijne kerngroep  en op onze activiteiten mogen we steeds een groot aantal leden verwelkomen !

 

Maasmechelen Opgrimbie

OPGRIMBIE
Jeannette Hermans
jeannette.hermans@skynet.be
Tel. 089 76 37 47
Mobile -
Marie-José Crijns
marie-jose.crijns@telenet.be
Tel. 089 76 27 41
Mobile 0497 13 19 99

Activities

Kerstfeest

Wandelen

Wandelen

Slow food in Koken voor elke dag

All activities from this group Search an activity in the region

Who is who

teamleidster Crijns M-José: teamleidster    contactpersoon Hermans Jeannette :contact persoon

 

.Meyers M-Therese ledenbestandpraktische school Donders M-therese , praktische school  

Stouten Lieve , sport ,, 

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.