Kruibeke

Vakantie:
genieten, ontmoeten, rusten, ontspannen, afspreken, lachen,
stilstaan, zorgen, verzorgen, trekken, thuisblijven, ontdekken,
wandelen, reizen, fietsen, avonturieren, lezen,  sporten, …    

Na twee maanden zijn jullie terug van harte welkom in onze Femmagroep !
We trachten jullie weer een boeiend programma voor te schotelen!

Spreek af met je Femmavriendinnen, breng niet Femmadames 
mee naar onze activiteiten, en maak bij ons nieuwe vriendinnen.


 

Kruibeke

KRUIBEKE
Iris Vernimmen
vernimmen@telenet.be
Tel. 03 774 42 33
Mobile -
Annemie Schulpen
annemieschulpen@hotmail.com
Tel. -
Mobile -
Visit our site.
Visit our Facebook page

Activities

Naaireeks najaar

Creatief koken elke dag

Naaireeks najaar

Bloemschikken

Naaireeks najaar

All activities from this group Search an activity in the region

Who is who

Ons Team: Annemie, Sonja, Greta, Greet, Ingrid, Iris, Godelieve, Anja, Anita en Rosette

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.