As

Nieuwe mensen leren kennen, gezellig samen zijn, een leuke babbel of samen creatief!

                                Kom dan naar de activiteiten van Femma As

We proberen om 1 keer per maand een workshop te organiseren en houden ook regelmatig een avond met vrije crea, ons eigen 

                                                                                    " Alles kan Café"

In dit "Alles kan Café" komen we samen en brengen we elk onze eigen cratieve bezigheid mee, dit kan gaan van handwerk zoals haken en breien, maar ook diamond painting, Quilling of iets anders. Zo leren we nieuwe dingen ontdekken door van elkaar te leren. 

Enkel zin in een leuke babbel? Ook dan ben je van harte welkom op al onze Femma avonden

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten?

Dit kan op verschillende manieren

Volg ons op facebook -> Femma As

Bezorg ons je mail adres: femma.regio.as@gmail.com

Of bezorg  je GSM nummer

 

 

 

As

AS
Marique Carpentier
marique.carpentier@hotmail.com
Tel. -
Mobile 0472 97 71 45
Kim Meyvis
kim.meyvis@gmail.com
Tel. -
Mobile 0495 11 09 07
Visit our Facebook page

Activities

Alles kan Café

Alles kan Café

Search an activity in the region

Who is who

 

Marique Carpentier
femma.regio.as@gmail.com
0472 97 71 45

Ik ben contactpersoon en sta mee in voor de planning van activiteiten.

Heb je vragen, bel of mail me dan.

 

Kim Meyvis
femma.regio.as@gmail.com
0495 11 09 07

Ik ben contactpersoon en sta in voor het op de hoogte houden van de leden, en de planning en organisatie van activiteiten

Heb je vragen, bel of mail me dan.

Sonia Van den Berg
Ik sta mee in voor de planning en organisatie van activiteiten

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.