Anzegem

Beste Femma-leden en sympatisanten,
 

Welkom op de webpagina van Femma Anzegem Centrum.
Jullie zien alvast een foto van de 7 huidige bestuursleden.
Jullie kunnen ze steeds contacteren voor info over onze werking.

                                                Uw voorzitster, Maria
 

 

 

Anzegem

ANZEGEM
Maria Casteele
m_casteele@hotmail.com
Tel. 056 61 10 20
Mobile 0486 23 07 66
Brigitte De Rore
brigitte.derore@proximus.be
Tel. 056 68 95 52
Mobile 0472 56 39 11

Activities

Herfstfeest

Bloemschikken: kerststuk

Search an activity in the region

Who is who

 

Maria Casteele  -  voorzitster

 

 

Isa Vaneeckhout  - schatbewaarster

 

 

Brigitte Derore  - Opmaak uitnodigingen

 

 

Annick Naye  -  ledenadministratie

 

 

Heidi Messiaen  -  kookworkshops

 

 

Kathy Vermandel   -  jongere dames / ledenreis

 

 

Christine Matthys  -  kook- en creatieve workshops

 

 

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.