Maak tijd voor een brunch en ontbijt met Koken voor elke dag

Category: Culinair

De dag starten  met een goed ontbijt is een gezond principe. Ontbijten zorgt voor nieuwe energie die je helpt om fit en geconcentreerd aan je dag te beginnen. Als je systematisch  ontbijt overslaat, heb je vier keer meer kans om te dik te worden. Bovendien ga je minder snel een ongezond tussendoortje nemen als je goed ontbeten hebt. Uit vele onderzoeken blijkt dus een duidelijk verband tussen niet ontbijten en overgewicht. Redenen te over om 's ochtends de tijd te nemen om te eten. Een goed ontbijt moet een kwart van de dagelijkse energiebehoefte aanleveren. In de workshop gaan we  in op wat we best eten om van die positieve effecten te profiteren.

Een brunch is een maaltijd die de overgang maakt tussen een ontbijt en een lunch. Vaak wordt een brunch georganiseerd in het weekend of bij een gelegenheid. Wij kiezen voor eenvoudige gerechtjes die op zichzelf niet teveel tijd in beslag nemen.

Ook dit jaar gebruiken we Koken voor elke dag als leidraad voor de workshop of cursus. Deelnemers hebben er alle baat bij om gebruik te maken van het boek. Want dit kookboek is een verzameling van kookboekjes verdeeld over 18 hoofdstukken: niet alleen vind je er heerlijke ontbijt en brunchgerechten, maar ook alles over soepen, sauzen, vegetarische alternatieven voor vlees tot en met nagerechten en gebak. Alles netjes verdeeld over 864 pagina’s en dit voor een ongelofelijke ledenprijs van 30 euro. Mocht je nog niet overtuigd zijn, kom zeker naar de workshop of cursus en maak snel kennis met het boek.

When?

Session 1

11/3/2020 from 19:00 until 22:00

Where?

De Gilde
VOLKSSTRAAT 6, AVELGEM

By

Therese De Ruyck

Group

Avelgem

Any questions?

{$msgMoreQuestionsForm|sprintf:/en/groep/avelgem}