Vrijwilligers

Dag vrijwilliger

Welkom op de vrijwilligerspagina. Op deze pagina hebben wij alle informatie en alle linken samengebracht die jou als vrijwilliger kunnen helpen om jouw vrijwilligersfunctie bij Femma uit te voeren. Of je nu algemeen contactpersoon bent, webmeter, financieel verantwoordelijke, ledenadministrator of organisator van activiteiten, hier vind je hoogstwaarschijnlijk wat je zoekt.
Heb je nog een andere vraag of is het antwoord voor jou niet toereikend, neem dan contact op iemand van Femma.
 
  • Vorming en uitwisseling
  • Zingeving
  • Aanbod
  • Algemeen
  • Hoe doen jullie het?
Wat zou onze wijk, buurt, parochie en gemeente missen, moest er nooit een KAV/Femmagroep gestart zijn?

Wat zou onze wijk, buurt, parochie en gemeente missen, moest er nooit een KAV/Femmagroep gestart zijn?

De Warmste Week zou beduidend minder warm zijn als geen enkele Femmagroep zou meedoen, als alle vrijwilligers en leden gewoon aan de kant bleven staan. Maar zo zitten wij niet in mekaar.

We leven niet op een gezellig Femma-eiland. We zijn stevig verankerd in de lokale gemeenschap. Elk jaar opnieuw bieden we een gevarieerd programma aan dat vele, heel diverse vrouwen samenbrengt. We zijn actieve burgers die in de weer zijn voor andere mensen en groepen. Vrouwen die daadwerkelijk bijdragen aan een meer warme leefomgeving.

Lees meer Meer in de categorie Aanbod

Naar De Lustige Weduwe in groep aan € 10/persoon

Naar De Lustige Weduwe in groep aan € 10/persoon

Dans, pikante intriges en een exotische setting, in combinatie met meeslepende dansritmen zijn de ingrediënten waarmee Franz Lehár dé succesoperette van de 20ste eeuw schreef: De Lustige Weduwe. In samenwerking met de Live Entertainment Foundation biedt Music Hall alle Vlaamse groeperingen een uniek kennismakingsaanbod voor deze operette aan 10 euro per ticket vanaf 11 personen.

Lees meer Meer in de categorie Algemeen

Lees meer berichten.

 

 

Zoek je info over een van onderstaande thema's?
Klik op de link voor een lijst van veelgestelde vragen.

Webwijzer

Op de Ideeënfabriek ontvingen de aanwezige groepen enkele exemplaren van het Femma Ideeënboek voor vrijwilligers. De volledige digitale versie in de vorm van een bladerboekje vind je hier.