Nieuws van onze groepen

KOM OP TEGEN KANKER

Kom op tegen kanker: 'Plantjesverkoop' – vr 15/9 en za 16/9

Zoals elk jaar doet Femma Ledeberg mee met deze broodnodige actie.
Steeds zijn er handen te kort om de azalea’s te verkopen.
Geef ons een seintje mocht je willen helpen !  Je bent meer dan welkom !


Inlichtingen: ria.dp@telenet.be – 054/33 95 66 – 0485/35 38 51

Lees het artikel

woensdagavondwandeling 5 juli 2017

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Femma Denderleeuw Hemelrijk elke woensdag in de maanden juli en augustus een avondwandeling. We vertrekken stipt om 19.30 uur aan het femma lokaal voor een wandeling van 5 à 6 km langs landelijke wegen.

Onze eerste avondwandeling was een schot in de roos : 26 personen , de dames natuurlijk in de meerderheid, hoe kan het ook anders het is Femma. Onze dames werden vergezeld door 5 mannen hetgeen een lichte stijging is t.o.v. verleden jaar.

Wegens een ontsteking aan mijn achillespees kon ik spijtig genoeg niet mee wandelen maar mijn echtgenoot wandelde mee met de femma-dames (voor de eerste keer) en nam enkele foto's.(zie foto album)

Heb je zin om ons te vergezellen aarzel dan niet. Iedereen is welkom.Inschrijven is niet nodig. We spreken elke woensdagvond af om 19.30 aan het femma lokaal , Azalealaan, wijk Hemelrijk.

Groetjes,

Marthe

P.S. Femma-leden en hun inwonende gezinsleden worden tijdens deze activiteiten verzekerd via de ledenpolis van Femma. Niet-leden zijn niet verzekerd.

 

 

 

 

Lees het artikel

Breien voor beginners 2017

BREIEN VOOR BEGINNERS !

Wil jij ook graag een muts breien voor jou of je (klein)kind? Of dat mooie truitje dat toch niet moeilijk lijkt ? Wel, op vraag van velen, gaan we na de grote vakantie starten met een cursus van 5 lessen ‘breien voor beginners’, gegeven door onze eigen deskundigen ‘Olga en Ghislaine’ !

• je leert hoe je een breiwerk moet beginnen
• wat meerderen is
• wat minderen is
• hoe je berekend hoeveel steken je moet opzetten
• je maakt je eerst breiwerk !
• je breinaalden nr 4 mee en wol die erbij past (moet geen dure wol zijn)

Deze cursus heeft plaats in het  vergaderlokaal van ‘Ons Huis’, Schoolstraat 270 op dinsdagavond tussen 19u30 en 22u30 en dit voor de prijs van € 25,- voor de 5 lessen als je lid bent van Femma; indien geen lid € 40,-. Voor die prijs krijg je deskundige uitleg, een drankje en een knabbeltje en de gezelligheid van het samen te leren!

De data:
5, 12 en 26 september 2017
10 en 17 oktober 2017.

Inschrijven vóór eind juli bij: Olga Van de Voorde tel: 0474 63 50 95.

Vlug doen!

Lees het artikel