Nieuws van onze groepen

Start to organise

zaal De Bosgalm, Pastoriestraat, Torhout (Don Bosco)
Maandag 13 maart 2017 om 19u30

Er zijn geen toverformules, wel een simpele vraag:
wat maakt mij gelukkig?
Wegdoen en loslaten is meer tijd krijgen, minder geld uitgeven, meer vrijheid voelen en minder zorgen en minder stress ervaren. Stress vermijden bij je thuis, op het werk en in je hoofd draagt bij tot een gelukkiger leven. Rust en ruimte creëren door te organiseren en te minimaliseren is hierbij een hulp, en draagt bij tot meer geestelijke gezondheid.

In deze interactieve sessie denken de deelnemers na over hun eigen situatie en de noodzaak van al het materiële in het leven (goederen, geld, kledij …). Er worden tips aangereikt om efficiënt op te ruimen, nieuwe dingen aan te schaffen, orde op zaken te stellen en rust te brengen in de chaos.

Prijs : 2€ met Femma-pas, 3€ voor niet-leden  (drankje inbegrepen).

Inschrijven : tegen 05/03/2017 bij teamleden en/of Lucrèce Desimpel-Symoens, Berkenstraat 22, 050/216168,   lucrecedesimpel@hotmail.com of via de website www. www.femma.be/nl/groep/torhout-don-bosco.

Dit is een gezamenlijke activiteit van Femma Torhout Don Bosco, Femma Vriendinnen Torhout Centrum en Femma Wijnendale en werd ontwikkeld met steun van CM.
 

Lees het artikel

Start to yoga dinsdagvoormiddag van 9u-10u 7 14 21 en 28 maart

Wil je graag kennis maken met yoga, of heb je al ervaring ermee?
Welkom dan in onze reeks ‘start to yoga’.
De van oorsprong oosterse levensfilosofie blijft populair. Zowel jong als oud volgen yogalessen, als antistressmiddel, om zich te ontspannen, om soepel te blijven van lichaam en geest, maar vooral omdat yoga heel leuk is. Via een systeem van oefeningen proberen  we elk lichaam soepeler en opener te maken volgens de eigen grenzen en sterktes.
Yoga brengt energie, rust, ontspanning en harmonie.

Nodig: kussentje, warme sokken, yogamat of antislip mat, dekentje, losse kledij waarvan bij voorkeur de bovenkleding in laagjes is + flesje water.

Let op ! De eerste les start 10 minuten vroeger met een inleiding over wat yoga is en wat belangrijk is bij de beoefening ervan.

Prijs : 3€  per les met Femma-pas, 4€ voor niet-leden te betalen  bij inschrijving aan uw teamlid of d.m.v. storting.

Inschrijven : tegen 26/02/2017 bij teamleden en/of Lucrèce Desimpel-Symoens, Berkenstraat 22, 050/216168,
 lucrecedesimpel@hotmail.com

Lees het artikel

Fietstocht naar het poppenmuseum

Op maandag 13 februari fietstocht naar het poppenmuseum in Balen. Vertrek aan het ontmoetingscentrum op de Logen om 13.15 u.

Inschrijvingsgeld :  € 5 ( koffie en taart inbegrepen )

Inschrijven voor 1 maart bij uw kernlid of  Rina Kempen 014 / 58 52 58  of   dams.kempen@telenet.be  of Els Van Lommel   014 / 58 37 40  rik.verborrgt@base.be

Lees het artikel