Koken voor elke dag

Er is een nagelnieuwe versie van onze Koken voor elke dag!  Hét basiskookboek steekt in een nieuwe kleedje, want de culinaire wereld staat niet stil.

Klassiekers als tomatensoep, stoofvlees met bier, mosselen met witte wijn, appelcake, pannenkoekjes , chocomousse … doorstonden de tand des tijds en blijven aanwezig in het boek. Maar hoe bereid je ze ook alweer? Hoe lang moet een gebraad garen? Hoe pocheer je vis? Hoe maak je een goede visfumet? Voor antwoorden op dit soort vragen kon je altijd terecht in Koken voor elke dag, en dat blijft zo.

Maar er is meer.  De wereld is een dorp geworden. We raken steeds meer overtuigd dat minder vlees en vis eten onze planeet ten goede komt en dat ons eetpatroon een enorme invloed heeft op onze gezondheid. Maar hoe pas je dat in de praktijk toe? Wat moet je met kikkererwten, quinoa, freekeh, zeewier of agaragar? Hoe maak je tempura, hummus, baba ganoush, falafel of bloemkoolcouscous?

Koken voor elke dag biedt duidelijke antwoorden én vooral meer dan 2000 lekkere recepten.

Eigenschappen

  • Ca. 750 blz.
  • 18,3 x 25,4 cm
  • Hardcover