Femma boetiek

Het Grote Naaiboek, praktische kookboeken, uitgaven over gezondheid, informatieve boekjes en leuk promotiemateriaal. Je vindt het allemaal in onze Femma-boetiek. Klik op één van de rubrieken om gericht op zoek te gaan: Creatief, Culinair, Lifestyle en Femma Promotiemateriaal.

Je kan onze uitgaven en het promotiemateriaal online bestellen en via online bankieren of overschrijving betalen.
De Femma-boetiek is voorbehouden voor leden, groepen en lesgevers of indien je over een kortingscode beschikt. 
Lees ook meer over onze algemene verkoopsvoorwaarden en de behandelingskosten.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW: 6% voor boeken, 21% voor promotiemateriaal en 21 % voor behandelingskosten.

Vanaf 1 augustus 2017 is de nieuwe Femma zakagenda 2017-2018 te koop

Deze superhandige agenda loopt van september 2017 tot en met december 2018.
Hij ziet er mooi uit en past gemakkelijk in je handtas.
Prijs: 3,90 euro + behandelingskost.

Bestellen kan hier
 

 

Make it! Blog it! Share it!

Make it! Blog it! Share it!

Ben je creatief en wil je je creatief ei kwijt? Wilde je altijd al een creatieve blog beginnen maar heb je geen idee hoe je dit moet doen? Make it! Blog it! Share it! - het nieuwste boek van De Praktische School geeft het antwoord.

Lees meer

Met Femmapas: € 15.95
In de boekhandel: € 19.95
Inspiratie voor creatie

Inspiratie voor creatie

Meer dan 50 originele hobbyprojecten met heldere stap-voor-stap aanpak

In Femma en De Praktische School werken we graag originele ideeën uit en worden de leukste creaties gemaakt, dit is alom bekend. De Praktische School pakt ditmaal uit met een DIY-projectenboek.

Lees meer

Met Femmapas: € 24.99
In de boekhandel: € 29.99
Whoopie pie en moelleux

Whoopie pie en moelleux

Een boekje boordevol bakplezier. Whoopie pies, eigenlijk ontstaan in New England in de VS, waait nu over naar Europa, o.a. via Londen, waar de reputatie van het toetje zich verspreidde dankzij trendy koffiebars.

Lees meer

Met Femmapas: € 9
Vers Natuurlijk!

Vers Natuurlijk!

Vers natuurlijk! is mooi geïllustreerd en maakt je wegwijs in seizoensgebonden en duurzaam koken. Je vindt er welke groenten in welk seizoen thuishoren en welke culinaire mogelijkheden ze in hun mars hebben. Soms staan er verrassende combinaties in en kiezen we voor gedurfde smaken. Je ontdekt er vergeten groenten en verwerken ze in eenvoudige gerechtjes. Een boek met heel veel tips, boeiende columns en ruim zestig lekkere seizoensgebonden receptjes.

Lees meer

Met Femmapas: € 8
In de boekhandel: € 12.5
Veggieburgers, balletjes en broodbeleg

Veggieburgers, balletjes en broodbeleg

Met dit leuke boek kun je je kookboekenrek weer één boek rijker maken!
Miki Duerinck en Kristin Leybaert kennen jullie ongetwijfeld al van onder andere de kookboeken Vegetarische genieten en het Donderdag Veggiedag Kookboek. De veggie-auteurs bij uitstek, Miki en Kristin, toveren originele combinaties van noten en groenten, granen en peulen, plantaardig gehakt en pittige smaakmakers om tot burgers, balletjes en broodbeleg.

Lees meer

Met Femmapas: € 16
Vegetarisch genieten

Vegetarisch genieten

Auteurs en restauranthouders Miki Duerinck en Kristin Leybaert hebben al twintig jaar ervaring in vegetarisch koken. Speciaal voor Femma bundelden ze hun kennis in dit kookboek. De recepten worden aangevuld met tal van ideeën voor passende bijgerechten, salades, vinaigrettes en sauzen. Als toemaatje vind je er korte, luchtige tekstjes over deze manier van koken. Vooroordelen over de vegetarische keuken? Ze smelten als sneeuw voor de zon. Smakelijk!

Lees meer

Met Femmapas: € 19