Vis lekker en licht

Categorie: Culinair

Cursus (5 x 3 uur)

Vis beschikt over alle troeven om gewaardeerd te worden. Niet alleen omdat licht verteerbare, caloriearme voedingsmiddelen terrein winnen in onze voeding, maar ook omdat het huidige visaanbod heel gevarieerd is en uitgebreide culinaire mogelijkheden biedt.

In deze cursus gaan we dieper in op de voornaamste gezondheidsaspecten van vis en brengen we talrijke gevarieerde culinaire specialiteiten op tafel. Nieuwe technieken en uitgebreide informatie over voedingswaarde, eigenschappen van diverse vissoorten en hun bereidingen wisselen elkaar af. Ook het thema ‘vis en milieu’ komt aan bod.
Bij deze cursus hoort het boek ‘Vis, lekker en licht’. Je vindt er een waaier aan recepten in. Je kunt dit boek online bestellen via de ‘boetiek’ op www.femma.be of via een verantwoordelijke van de afdeling (zonder verzendingskosten).

Wanneer?

Sessie 1

14/12/2017 van 19:30 tot 22:30

Waar?

OC Kleinveld
POPULIERENLAAN 30, REKEM

Door

Gert Vanroy

Groep

Rekem

Heb je nog vragen?

Je kan ze rechtstreeks aan de vrijwilligers van deze groep stellen!